Små og store hverdags gleder

mandag 3. november 2014

BLOGGERS MARKED - MO I RANA

 
Som interiørbloggere og interiørentusiaster med påfølgende hyppige stilskifter, kreativ skaperglede og utpregede skrotnissesymptomer, fylles husene våre dessverre alt for fort. 

 Derfor gjentar vi suksessen fra i mai, og ønsker dere hjertelig velkommen til markedet vårt igjen :).

 
Nå er det bare ei knapp uke igjen til vi "Interiørbloggere i Rana" åpner dørene igjen til Mo i Ranas  største brukt og antikkmarked!
I tillegg til oss syv interiørbloggere som arrangerer markedet, har vi også invitert antikkhandler “Huset i hagen” som kommer kjørende fra trøndelag med en varebil full av antikviteter og gamle flotte ting!

På markedet vi dere finne både nye og moderne ting, samt gamle og antikke ting og møbler til hus og hjem. Brukte ( sikkert noen ubrukte med lappen på enda ;)) dameklær, damesko og vesker. Nyheklede sjal, strikkede plagg, luer mm. Selvlagde benker, pyntestiger mm. Lysekroner. Antikviteter (både småting og møbler), gamle vekter, gamle trau, gamle vinduer med sprosser, kjerrehjul, nattbord, krakker, speil, mugger og enda mye myyyyye mere! 
 
Mere info (kart og veibeskrivelse, bilder av ting som kommer for salg, mm) finner dere inne på facebooksiden vår BLOGGERSMARKED - MO I RANA 
 
Håper dere tar turen innom,  for her blir det garantert 

skatter å finne :)

Klem, Gerd Kr.

1 kommentar:

  1. Skulle ønske jeg bodde litt nærmere Mo i Rana nå gitt. Da hadde jeg garantert besøkt markedet deres. Ønsker dere lykke til og håper det blir
    en suksess igjen. Før jul vil jeg tro at salget kommer til å gå strykende.
    Masse lykke til, til dere alle.
    Klem fra Marit

    SvarSlett

Setter pris på ett ord ifra deg - Tusen takk <3