Små og store hverdags gleder

lørdag 29. mars 2014

Å være foreldre...

er ikke alltid like enkelt.
Det er kort vei mellom irritasjon,
frustrasjon, "sorg" og glede.


Og med tenåringer i huset får vi ofte høre 
og føle at vi er verdens verste foreldre...

Heldigvis snur dette fort - og bekreftelsene 
kommer ofte: Joda vi er
VERDENS BESTE FORELDRE:)
-sammen med alle andre foreldre ute i 
den store verden <3

Disse putetrekkene er et bevis på det :)

 
Solfylt klem Gerd Kr.

4 kommentarer:

 1. Så koselige puter! og for en koselig sengegavel :-) Har via noen andre blogger oppdaget din blogg. Gleder meg til å lese mer og følge deg videre :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk for hyggelig kommentar:) Koselig at du vil følge meg videre på veien. Velkommen! Ønsker deg en fin mandag. Klem Gerd Kr.

   Slett
 2. På håndballturnering i helgen da vi skulle til å gå og ventet på gutten vår,fikk vi b.l.a se en humørsyk ung frøken storme ut med en fortvilt mamma på slep.Hun spurte meg om jeg også var verdens verste mamma slik hun tydeligvis nettopp hadde blitt fortalt at hun var,og jeg sa som jeg sier til deg:mammaer skal være "verdens verste"!!!!! Det er faktis en del av jobben vår og hadde vi ikke vært det til tider så vet ikke jeg hvordandet skulle gått med de unge,håpefulle! ;)
  Kjempekoslig bilde av et nydelig soverom!Lurt med sånne puter,for jeg er ganske så sikker på at du faktisk er verdens beste ammam akkurat for dine verndes beste unger!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kjempfin kommentar Tove:)

   Noen ganger kan man lure på om det man gjør for barna er rett, men vi ser jo at det er det:) Jeg har noen super flotte barn - og det er viktig å fortelle dem d i hverdagen. Viktig å gi ros - ikke bare ris..

   Klem Gerd Kr.

   Slett

Setter pris på ett ord ifra deg - Tusen takk <3